wervingscampagne

In bed bij Velda. Dat was de insteek van onze recente wervingscampagne voor deze Limburgse producent van onder meer slaapmeubilair en matrassen. Met niet 1, maar 7 video’s om hun sterkste troeven in de verf te zetten. Inclusief een op maat gemaakte landingspagina om geïnteresseerde profielen te ontvangen én op te volgen.

Velda zkt. 

De zoektocht naar geschikt personeel woedt volop in talloze bedrijven. Ook bij Velda in Oudsbergen. Zij zijn op zoek naar nieuwe schrijnwerkers, stoffeerders en logistieke medewerkers om hun groeiverhaal verder in goede banen te helpen leiden. 

Het gekozen plan van aanpak: content marketing. Bij Limelight konden we de mensen van Velda overtuigen van onze meerwaarde hierin. Want wij doen veel meer dan alleen een video maken en het eindresultaat doorsturen. Ons doel: een specifiek personeelsprobleem oplossen, mét een oplossing op maat. 

Slimme mix van wervingsvideo’s 

85% van de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe job, starten hun zoektocht online. En daar scoort video als geen ander. Net daarom geloven we bij Limelight zo hard in ons concept Komwerkenbij.be: 

  • Een mix van interessante vacaturevideo’s (meet your employer, meet your colleagues, meet your job en afgeleide formats voor social media) 
  • Een op maat gemaakte landingspagina in de huisstijl van het bedrijf 
  • De distributie op social media naar gedetailleerde, kwalitatieve doelgroepen 
  • Accurate opvolging en rapportering van interessante leads 

Fit for social

Wanneer we het over een videocampagne op maat hebben, dan is dat ook effectief het geval. Zo blikten we voor hun wervingsronde in totaal 5 verschillende vacaturevideo’s, 1 collegavideo en 1 kennismakingsvideo met de werkgever in en monteerden we extra versies die ze op hun social mediakanalen kunnen inzetten. 

Leads rechtstreeks in jouw handen  

Komt er een interessant jobprofiel op de radar te staan? Dan krijg je als bedrijf deze lead rechtstreeks bij je binnen, zonder omwegen. Heb je nog redenen nodig om overtuigd te geraken?  

  • 1 aanwerving betaalt jouw investering in video in sneltempo terug.  
  • Je brengt het verhaal en de waarden van jouw bedrijf en medewerkers op een persoonlijke manier én aan een breed publiek naar buiten 
  • Met employer branding motiveer je ook jouw eigen personeel  
  • De verkregen video’s zijn altijd inzetbaar voor een eventuele nieuwe vacatureronde 

Welke wervingscampagne voor jouw bedrijf? 

Ben je voor jouw bedrijf of organisatie op zoek naar een effectieve en authentieke manier om nieuwe collega’s voor de lange termijn aan te werven? Wij doen graag onze ideeën verder uit de doeken tijdens een vrijblijvende kennismaking. Contacteer ons en doe intussen zeker wat inspiratie op onze showcasepagina!