Event video

Organiseer je een event of neem je deel aan een beurs? Dan steek je daar als onderneming tijd, energie en budget in. Net daarom is het belangrijk dat het hele verhaal rendeert. Geen enkel evenement kan nog zonder sterke visual exposure. En een event video zet elke fase van je evenement kracht bij.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Event video: voor & na

Een event video prikkelt de nieuwsgierigheid van geïnteresseerden en spoort je doelgroep aan om zich in te schrijven voor je evenement. Het legt je evenement vast op de gevoelige plaat. En laat nadien een aftermovie op je publiek los. Zodat ze herinneringen kunnen ophalen, je presentatie kunnen herbekijken en/of kunnen nagenieten. En zodat ook degenen die er niet waren de energie van je evenement beleven. Een event video laat je evenement dus niet alleen renderen, maar draagt ook bij aan het imago van je bedrijf.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-40-web.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/04/Limelight_2-25-web.jpg

Maak nieuwsgierig en geef je bedrijfsimago een boost

Wij zijn als een vlieg op de muur, lopen niemand onder de voeten. Of laten net interessante aanwezigen aan het woord. We hebben oog voor de belangrijke momenten en weten hoe wij de sfeer van jouw evenement in beeld kunnen brengen. De juiste montage en muziek geven je event video de finishing touch.

Vragen over een event video
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. Na een grondige distributiestudie zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen.

Rapportage

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?