Waarom Limelight

Wij maken niet gewoon video’s. Wij maken video’s die werken. Wij bekijken met jou de na te jagen doelen, bepalen een sterk concept en script, gieten je video in een bredere marketingstrategie en verspreiden ‘m op de juiste kanalen. Zodat jouw video doet wat moet en het juiste doelpubliek bereikt.

En daarnaast maken we gewoon steengoede video’s. Video’s waardoor kijkers aan je lippen hangen. Van casting en opname tot montage en eindproductie. Get ready to shine.

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Videomarketing

Wij zetten views om in conversies. Hebben de nodige knowhow in huis om met je video jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen. We verpakken onze video in je sociale media- en e-mailcampagnes, verhogen de bezoekduur van je website en zorgen voor een persoonlijkere merkbeleving.

Jong team

Een jong team met tegelijkertijd tonnen ervaring. Frisse ideeën met respect voor vast waarden. Een ongekende drive en immense passie voor het vak. Ons team weet als geen ander hoe de aandacht te trekken én die vast te houden.

Eigen studio

Wij werken niet alleen op verplaatsing maar beschikken ook over onze eigen professionele videostudio. Volledig uitgerust en perfect om je bedrijf of product voor te stellen. Spotlights inbegrepen.

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Totaaloplossing

We regelen acteurs en figuranten, bekijken wie je best aan het woord laat, bereiden de set en het script voor, en werken je video af tot hij volledig beantwoord aan je wensen. Geen half werk hier.

Betaalbare oplossingen

Wij zijn je partner voor het volledige videospectrum. Van brandvideo tot testimonial. Wij shooten livebeelden tijdens een webinar of event, maar creëren even goed tot in de puntjes uitgewerkte animatievideo’s.

bedrijfsfotografie online webinar timelapse video social media video event brand bedrijfsvideo animatievideo
Waar ben je op zoek naar?

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. We zenden jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen. En we samen je positie kunnen blijven versterken.

Rapportage