Wij zijn Limelight

Wij zijn Limelight. Een bende creatievelingen en doordachtelingen die video’s maken die jou in de kijker zetten. Video’s die de show stelen, met de aandacht gaan lopen, in de schijnwerpers staan. Kortom: die de aandacht van jouw doelpubliek weten te trekken.

Limelight is vernieuwend, maar heeft ervaring op de teller. En heel veel goesting om met jouw video een verschil te maken. Want wij geloven dat video voor ieder bedrijf nuttig is. Voor kleine ondernemingen en voor grote. Met nul ervaring of met tonnen. Want video’s maken? Dat is niet alleen plezant. Het laat vooral je onderneming dubbel zo hard scoren in een wereld met beperkte aandachtsspanne.

Wat zijn jouw
doelen en
uitdagingen?

Video’s die werken

Toegegeven: een video opnemen kan iedereen. Maar een video die creatief is, strategisch de juiste doelen najaagt en je bedrijf of product juist in beeld brengt? Daar heb je iemand voor nodig die je begrijpt en achter je staat. Die de spotlights juist weet te hanteren.

Enter Limelight. Wij vertellen niet alleen verhalen, wij zorgen dat die verhalen werken. En verspreiden ze daarna op de juiste kanalen. Zodat video écht een verschil maakt in je marketingstrategie. Wij zijn de videopartner die je begrijpt, je aanvult en alles voor je regelt. Van strategie tot distributie.

Zet views om in conversies

Wat is het doel van jouw video? Meer kijkcijfers? Meer click throughs? Meer conversies? De bestemming bepaalt de content. Jij vertelt ons wat je wilt bereiken, wij bedenken een sterk distributieplan en een format dat jouw marketing perfect aanvult. Wat doet de harten van jouw publiek sneller slaan? Daar komen wij snel achter. Zodat wij je zo goed mogelijk in de markt kunnen zetten, rekening houdend met je doelen en budget.

Meet the team

The spotlight on Limelight
Hoewel we niet graag zelf in de spotlight staan, stellen we toch graag ons team aan je voor. Zo zie je ook meteen wie er achter de schermen voor jou in de weer is.

Bij Limelight
reken je op

  • 3 videografen, 1 fotograaf, 1 animator & 1 project manager
  • Een eigen opnamestudio
  • Productie-assistentie
  • Figurantendatabase

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. We zenden jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen. En we samen je positie kunnen blijven versterken.

Rapportage