Dronebeeld van Promat on Tour

Promat is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in brandwerend isolatiemateriaal en deel uitmaakt van de wereldwijde Etex Group. Het bedrijf kwam met 3 vragen naar ons. 3 grote projecten waar wij met alle plezier onze tanden inzetten. We lichten ze dan ook alle 3 graag toe!

1. Immersive experience in Promat’s firelab

Om even te kaderen: over heel Europa vind je 3 firelabs, aka labo’s waarin brandproeven worden uitgevoerd en zo de kwaliteit en brandveiligheid van producten getest wordt. 1 van die firelabs staat op de site van Promat in Willebroek. Een unicum voor België!

Zo’n firelab betreed je natuurlijk niet zomaar. Promat kreeg van zowel hun klanten als van hun medewerkers de vraag om te tonen wat daar precies gebeurt. Resultaat: ze bouwen 2 grote containers waar je als bezoeker wél binnen mag en bij binnenkomst een VR-bril krijgt. Thats where Limelight comes in. Wij creëren de video’s voor deze immersive experience. Een innovatieve manier om met een virtuele toer van 360° zelf te beleven hoe zo’n vuurtest eraan toegaat.

2. Eventvideo Promat on Tour

Promat heeft ook z’n eigen roadshow. Met Promat On Tour vlammen ze langs alle distributeurs in Duitsland om de werking van hun firestopping materialen te demonstreren. Een exclusief trainingsevent met zowel theoretische informatie als praktijktesten.

Het eerste event vond plaats bij hun partner Von Guttenberg, een isolatieverdeler vlak bij de Duitse stad München. Wij maakten een straffe eventvideo van deze dag waar duidelijk in voorkomt wat de opzet is, wat er precies gebeurt op zo’n dag en waarom ze dit doen.

3. Installatievideo’s van hun brandwerend materiaal

Als klap op de vuurpijl: om de implementatie van Promat’s producten een pak duidelijker te maken voor hun installateurs, shooten we binnenkort gedetailleerde installatievideo’s. Deze video’s komen op de website van Promat terecht. Zo krijgen alle installateurs heldere, stapsgewijze instructies over het correct installeren van hun brandwerende materialen.

Extra vuur nodig voor je videoproject?

Een video die creatief is, strategisch de juiste doelen najaagt en je bedrijf of product juist in beeld brengt? Daar steken wij bij Limelight onze handen voor in het vuur. Wij vertellen niet alleen verhalen, wij zorgen dat die verhalen werken. Wij zijn de videopartner die je begrijpt, je aanvult en alles voor je regelt. Van strategie tot distributie.

Wil je hier meer over weten? Contacteer ons met al je vragen. Of vraag meteen een offerte, dan weet je ineens wat het kostenplaatje is. Tot binnenkort!