Employer branding

Bedrijven sparen vandaag kosten noch moeite om potentiële kandidaten voor de job te verleiden én daarna te strikken. Een bedrijf moet in het oog springen: hallo Employer branding video. Wist je dat we video’s tot twaalf keer meer delen dan tekst en foto’s? Met een employer branding video heb je dus twaalf extra kansen om gespot te worden door die gewilde sollicitant.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Drie video’s for the win

We weten wat mensen belangrijk vinden. De missie en visie van het bedrijf, de collega’s en natuurlijk de job. Die aspecten steken we niet in één, maar in drie sterk uitgewerkte video’s.
We gaan van een voorbereiding met een duidelijke strategie en planning over naar de montage en distributie van je video’s. We zetten dus van begin tot einde de puntjes op de i.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/02/MICHIEL30062023-HIGHRES-17-scaled.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-67-web.jpg

Een succescocktail

Met onze Employer branding-video’s creëren we met korte en gevatte content betrokken- en herkenbaarheid. Jullie zijn absoluut niet het dertiende bedrijf uit het dozijn. Die potentiële sollicitant kan haast niet wachten om op de ‘solliciteer nu’ button te klikken.

Vragen over employer branding?
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. Na een grondige distributiestudie zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen.

Rapportage