Explainer video

Met een explainer video maken we een complex thema behap- en begrijpbaar. We belichten je product en expertise aan de hand van animaties. Wil je dat wat niet in beeld te brengen valt toch in beeld brengen? Denk aan de werking van een softwaresysteem, bedrijfsstructuren of lange termijndoelstellingen. Met een explainer video breng je je boodschap duidelijk, helder én origineel.

Wat kost jouw
animatievideo?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Houd de aandacht vast met een explainer video

We gaan steeds voor een dynamische aanpak en creëren een video die de aandacht van de kijker weet te trekken en de zintuigen te prikkelen. Daardoor kan je op een korte tijd heel wat aan kijkers vertellen. Je klanten kijken een explainer video met plezier uit. Bye bye gebruiksaanwijzingen.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/02/MICHIEL30062023-LOWRES-15.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-67-web.jpg

Van probleem naar oplossing

Een explainer video start altijd vanuit het probleem. We geven de kijker herkenning en daarna verschijnt de ideale oplossing in beeld. Het is vervolgens tijd om het product of service met de USP’s uit te lichten.

Vragen over een explainer video?
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Animatie van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Met animatie komen we snel to-the-point. Daarom beginnen we met een straf script én storyboard zodat jij je de boodschap en het beeld precies kan voorstellen. Een verkorte versie of ander formaat, dat bepalen we in functie van jouw geschikte distributie. 

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Niets zo mooi als jouw finaal storyboard in bewegend beeld te vertalen. Animatie, soundscape en afwerking. Een dynamische animatie helemaal op maat van jouw scope komt hier tot leven. 

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Yes, onze master animatie is klaar. Hoog tijd om afgeleide of verkorte snackable versies te lanceren voor al je kanalen. En daar gaan ze dan, de wijde wereld in om de harten van jouw klanten te veroveren. 

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Hier filteren wij voor jou de cijfers en resultaten die er toe doen. Zodat jij meteen inzicht krijgt op je successen. En we samen je positie kunnen blijven versterken.

Rapportage

Wat kost jouw animatievideo?