Vacaturevideo

Wil je opvallen met je  vacature? En sollicitanten verleiden met een knipoog? Vacaturevideo’s zijn hét antwoord. Met video gunnen we je sollicitanten een unieke blik achter de schermen. Want een job, die kies je niet zomaar! Je wilt weten waar je terecht komt. Hoe leuk je toekomstige collega’s zijn. En wat die job net inhoudt. Ons team van videospecialisten weet perfect hoe ze voor jou de passende vacaturevideo’s moeten opleveren. Video’s die jou als werkgever laten shinen. Video’s die sollicitanten opleveren. En indien gewenst integreren we ze in een social media campagne zodat je 100% zeker bent van extra instroom. Klaar om op te vallen op de vacaturemarkt? Neem gerust even contact op!

Wat kost jouw
Vacaturevideo?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Getalenteerde werknemers kiezen lang niet meer alleen voor het hoogste loon. Wel voor een bedrijf waarin ze geloven. Voor een bedrijf met een verhaal. Met een vacature video speel je hierop in. Je gunt potentiële werknemers een blik achter de schermen van je bedrijf en zet jezelf neer als een aantrekkelijke werkgever. Zodat jij opvalt in de massa én de juiste profielen aantrekt die binnen je bedrijfscultuur passen.

Employer branding op een hoog niveau? Daar gooien wij graag onze knowhow voor in de strijd. Wij bedenken scenario’s die de nieuwsgierigheid prikkelen en de aandacht vasthouden. Aangepast aan verschillende kanalen en de doelgroep. Gemakkelijk aanpasbaar aan de profielen die je zoekt. Met een duidelijke boodschap zodat potentiële werknemers  geboeid blijven kijken tot het einde. En actie ondernemen.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/04/Limelight_2-25-web.jpg
Vragen over een vacaturevideo
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. Na een grondige distributiestudie zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen.

Rapportage

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?