Commercial

Sta jij met je bedrijf of een nieuw product voor een lancering? Dan doe je dat graag with a bang. Hallo commercial. Wij gaan steevast voor een reclamefilm die niet alleen bekoort, maar ook aanzet tot actie. Je doelgroep voelt zich aangesproken en ervaart hoe jouw product de oplossing biedt op hun struggle. Duidelijk en simpel, maar altijd in combinatie met onze creativiteit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Een professioneel resultaat, dankzij professionele inspanningen

Ben je een gevestigde waarde op de markt of kom je voor het eerst met je start-up piepen? We gaan keer op keer van eerste moodboard tot postproductie uiterst bedachtzaam te werk. Je mag er zeker van zijn, tijdens een draaidag klopt het volledige plaatje.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/02/MICHIEL30062023-HIGHRES-16-scaled.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-67-web.jpg

Een commercial die het goed doet op alle kanalen

Je video staat of valt met een goede distributiestrategie. Op welke kanalen wil je met je commercial scoren en met welke snippets? Wij filmen niet alleen een multi-inzetbare reclamefilm, we laten hem ook maximaal renderen.

Vragen over een commercial
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. Na een grondige distributiestudie zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen.

Rapportage