Online webinar

Een online webinar is in onze digitale wereld niet meer weg te denken. Je klanten online informeren? Een online opleiding voorzien? Of de kennis over je product of dienst delen met prospects? Met een online webinar of webcast versterk je jouw product of dienst op een authentieke en vooral inhoudelijke manier. Het resultaat? Een customer intimacy of klantgerichtheid die de hoogte inschiet.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Een online webinar maakt interactie makkelijk dan ooit.

Een webinar organiseren of maken is gemakkelijker dan je denkt. Zorg voor een kort debat tussen een presentator en vakexpert over een specifiek topic binnen je sector. Of kies voor een collega die zijn of haar vakkennis voor de camera deelt. Door kennis te delen, maak je prospecten warm om contact op te nemen met jouw organisatie.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-67-web.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/02/MICHIEL30062023-HIGHRES-16-scaled.jpg

Maak je klanten warm voor je bedrijf door kennis te delen

Wij bij Limelight staan je graag bij voor, tijdens en na een online webinar. Een event met publiek livestreamen? Of een webinar op voorhand opnemen? Van de planning en inhoud uitwerken tot jouw online webinar opnemen of regisseren. Limelight heeft alle expertise en technische ondersteuning in huis om er een succes van te maken.

Vragen over een online webinar
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. Na een grondige distributiestudie zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen.

Rapportage

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?