Animatievideo

Een animatievideo vertelt je boodschap exact hoe jij dat wilt. En dat is vooral handig bij zaken die moeilijk in beeld te brengen zijn. Zoals een technische uitleg, ingewikkelde bedrijfsstructuren en abstracte onderwerpen. Een animatievideo vertelt de essentie in een eenvoudig en duidelijk beeldverhaal. Het vertaalt een complex thema naar snackable content. Zodat iedereen bij de les blijft. En doet dat op een manier die volledig past binnen de look en feel, en strategie van jouw bedrijf.

Wat kost jouw
animatievideo?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Een animatievideo voor elk budget

Met animatie kan je alle kanten uit. Klassieke animatie in 2D of iets verrassender in 3D. Volledig geanimeerd of mixed content, waarbij animatie echte videobeelden kracht bijzet. In verschillende stijlen en voor verschillende budgetten.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/02/MICHIEL30062023-LOWRES-15.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-57-web.jpg

Een creatieve video met resultaat

Wij maken een animatievideo die werkt, en combineren daarbij onze eigen creativiteit en doordachtheid met de kracht van video. Wij schrijven een scenario uit, creëren technisch sterke beelden en zorgen voor een video die nazindert.

Vragen over een animatievideo
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Met animatie komen we snel to-the-point. Daarom beginnen we met een straf script én storyboard zodat jij je de boodschap en het beeld precies kan voorstellen. Een verkorte versie of ander formaat, dat bepalen we in functie van jouw geschikte distributie. 

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Niets zo mooi als jouw finaal storyboard in bewegend beeld te vertalen. Animatie, soundscape en afwerking. Een dynamische animatie helemaal op maat van jouw scope komt hier tot leven. 

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Yes, onze master animatie is klaar. Hoog tijd om afgeleide of verkorte snackable versies te lanceren voor al je kanalen. En daar gaan ze dan, de wijde wereld in om de harten van jouw klanten te veroveren. 

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Hier filteren wij voor jou de cijfers en resultaten die er toe doen. Zodat jij meteen inzicht krijgt op je successen. En we samen je positie kunnen blijven versterken.

Rapportage

Wat kost jouw
animatievideo?