Projectvideo

Een groot project echt in de kijker zetten? Of terugblikken op een belangrijk jaar? Dat doe je met een projectvideo. Laat je eigen mensen aan het woord en wees trots op wat jullie hebben neergezet. Kies niet enkel voor de flitsende beelden maar ga dieper in op het volledige verhaal achter het project. Be proud!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Toon wat jij in huis hebt

Toon je publiek jullie verwezenlijkingen met trots. Betrek medewerkers, licht het beleid toe en sta stil bij uitdagingen. Staan je klanten te poppelen om zelf het woord te nemen? Dan kan je een projectvideo perfect combineren met een testimonial video.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-57-web.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-40-web.jpg

Duik gerust eens in de diepte

Projecten waar je weken, maanden of zelf jaren mee bezig bent, verdienen het om in de kijker te staan. In een projectvideo kan je gerust eens de diepte induiken. En zelfs laten zien hoe jouw project bijdraagt aan de maatschappij en de samenleving.

Vragen over een projectvideo
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. Na een grondige distributiestudie zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen.

Rapportage

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?