Radiospot

Breng jouw boodschap binnen in auto’s, huiskamers en kantoren met een radiospot en zet je bedrijf, producten en diensten maximaal in de kijker. Wij brengen jouw ideale radiospot tot leven: van script en jingle tot de juiste stem die jouw verhaal vertelt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

De tone of voice van jouw bedrijf

Een stem die perfect past bij jouw bedrijf? Check! Ook dat regelen wij voor jou. Van een professionele stemacteur tot een collega die we vanop je werkvloer plukken: wij vinden de letterlijke tone of voice van jouw bedrijf.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-67-web.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/04/Scherm­afbeelding-2024-04-05-om-15.42.56.png

Alles klaar? Luisteren maar!

Van preproductie waarin we een script uitwerken en een passende stem zoeken, productie waarbij we verschillende versie van de radiospot opnemen tot postproductie waarbij we het afgewerkte geheel aanleveren aan de juiste organisaties zodat het on air kan. Wij nemen alles zelf in handen om jou te voorzien van de ideale radiospot.

Vragen over een radiospot
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar straffe audio die resultaat oplevert?

Audio van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons wat je met jouw audio wil bereiken. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. We zenden jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw audio echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen. En we samen je positie kunnen blijven versterken.

Rapportage

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?