VR video

Een virtuele showroom mét verkoper, een zomers ritje op de moto of rondwandelen in een nieuwbouwproject? Zet een VR-bril op de neus van je klanten en laat ze je product zo realistisch mogelijk beleven. Of toon de troeven van je bedrijf in 360° via een smartphone of tablet. Mogelijkheden zat. Met VR video zetten we al heel wat klanten in de spotlight.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

VR video toegankelijk voor iedereen

Virtual Reality een ver-van-je-bedshow? Nee hoor, de technologie wordt steeds toegankelijker voor zowel kleine als grote bedrijven. Het is de perfecte manier om je producten of diensten zo realistisch mogelijk in de kijker te zetten. Om elk type klant een totaalbeleving te geven van jouw product.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/04/Scherm­afbeelding-2024-04-05-om-15.42.56.png
https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-67-web.jpg

Geef je klanten een unieke kijk in je bedrijf

De ideale VR-aanpak voor jouw bedrijf? Daar gaan we samen naar op zoek. We overlopen de verschillende mogelijkheden en hoe jij ze kan integreren om je doelen te bereiken. Tevreden met het kostenplaatje? Dan gaat de productie meteen van start.

Vragen over een vr video
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. Na een grondige distributiestudie zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen.

Rapportage

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?