Testimonial video

Een testimonial video of video interview is een videoformat waarbij jouw klanten aan het woord komen. Want jouw product of service is goed. Heel goed. Maar the proof of the pudding is in the eating. En een klant die enthousiast voor de camera wil getuigen over hoe jouw product of dienst z’n leven heeft veranderd, is goud waard. Omdat het de kracht van mond-tot-mond reclame combineert met het grote bereik van video.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Testimonial video: getuigen = overtuigen

Een woning met een nieuw interieur om u tegen te zeggen? Een CEO die vertelt waarom zijn onderneming met die van jou in zee is gegaan? Wanneer klanten in een testimonial video vertellen waarom zij voor jouw onderneming, dienst of product kozen, kan dat mensen in een gelijkaardige situatie overtuigen om hetzelfde te doen. Want klanten die getuigen, overtuigen. Zeker wanneer je met beelden ook het eindresultaat kan tonen

https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/04/Limelight_2-25-web.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-49-web.jpg

We helpen je klanten om de juiste woorden te zeggen

Mooie beelden maken is one part of the job. Omgaan met jouw klanten en hen de juiste woorden laten zeggen is het andere. Wij nemen een video interview af die overtuigt. Dat jouw klanten krachtig en to the point laat vertellen over de troeven van jouw product of dienst. En dat met de juiste distributie prospecten omzet in klanten.

Vragen over een testimonial video
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. Na een grondige distributiestudie zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen.

Rapportage

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?