Motion Graphics

Met onze motion graphics grijpen we de aandacht van de kijker met bewegende elementen vast. Maak je het graag extra persoonlijk? Met een talking head zet je je boodschap kracht bij: de perfecte vertegenwoordiger van je bedrijf of product spreekt recht in de camera, terwijl er grafische elementen verschijnen. Het is dus een combinatie van beeld en animatie. Met een dynamische en interactieve video neem je je klanten helemaal mee in je boodschap.

Wat kost jouw
animatievideo?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Make it personal

Met een motion graphic leg je een product of dienst persoonlijk uit. Ga voor een ambassadeur of de persoon die het uithangbord van je bedrijf is, iemand die de mensen kennen.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/02/MICHIEL30062023-HIGHRES-16-scaled.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-67-web.jpg

We gaan aan de slag met een uitgeschreven script

Of het nu gaat over een softwareplatform, een nieuwe app, website of internettoepassingen, met een dynamische motion graphic creëren we een gevoel van interactie en betrokkenheid bij de kijker.

Vragen over motion graphics?
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Animatie van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Met animatie komen we snel to-the-point. Daarom beginnen we met een straf script én storyboard zodat jij je de boodschap en het beeld precies kan voorstellen. Een verkorte versie of ander formaat, dat bepalen we in functie van jouw geschikte distributie. 

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Niets zo mooi als jouw finaal storyboard in bewegend beeld te vertalen. Animatie, soundscape en afwerking. Een dynamische animatie helemaal op maat van jouw scope komt hier tot leven. 

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Yes, onze master animatie is klaar. Hoog tijd om afgeleide of verkorte snackable versies te lanceren voor al je kanalen. En daar gaan ze dan, de wijde wereld in om de harten van jouw klanten te veroveren. 

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Hier filteren wij voor jou de cijfers en resultaten die er toe doen. Zodat jij meteen inzicht krijgt op je successen. En we samen je positie kunnen blijven versterken.

Rapportage

Wat kost jouw animatievideo