Brand video

Een sterke branding wint de harten van mensen. Maakt indruk op je (potentiële) klanten. Showt toekomstige werknemers waar jij als bedrijf voor staat. Een brand video zet die branding en dat gevoel letterlijk in the spotlights. En slaat van de eerste keer de nagel op de kop. Want een eerste indruk zegt alles.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Een brand video triggert potentiële klanten

Met een combinatie van de juiste beelden, de juiste muziek en het juiste verhaal spelen wij in op de emoties van de kijker. Trekken we de aandacht, niet alleen op videokanalen, maar ook op je website. Want de play-knop triggert websitebezoekers immens.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/BTS-STAN-BNP-CDR-LR-6.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-25-web.jpg

Zet je merk in de kijker en bereik je publiek

Maar liefst 80% van je websitebezoekers speelt een brand video ook daadwerkelijk af. Een video voor een beperkt publiek of met een maximumbereik? Wij maken een brand video die bij jouw onderneming past.

Vragen over een brand video
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event
storytelling video

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. Na een grondige distributiestudie zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen.

Rapportage

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?