Bedrijfsfotografie

Je producten in de kijker zetten, medewerkers op de gevoelige plaat vastleggen, je publiek een blik achter de schermen tonen. Het juiste beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. (Sorry aan alle copywriters.) Wij zetten je in de kijker met relevante en sprekende foto’s. Of je foto’s nu dienen voor je website, sociale media of brochures. Of voor alle drie. Wij maken beelden die je klanten aanspreken, en je bedrijf en producten tastbaar maken. Wij laten je opvallen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.
Vragen over bedrijfsfotografie?
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Fotografie
van A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

We hebben een inhouse fotografe en werken nauw samen met andere fotografen, die elk goed zijn in specifieke bedrijfsfotografie. Getalenteerde mensen met de nodige ervaring en vakkennis. Wij vinden het juiste profiel voor jou en volgen alles op. Van planning tot shoot en afwerking.

Inhouse & freelance fotografie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Wij zijn je aanspreekpunt van begin tot einde. Wij bepalen mee welke sfeer je foto’s moeten uitstralen en hoe de shooting zal verlopen. Wij leiden alles in goede banen. Na de shoot ontvang je alle foto’s in hoge kwaliteit en bijgewerkt waar nodig. Klaar voor gebruik.

Wij volgen alles op

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Wij komen met plezier ter plaatse. Maar beschikken ook over een eigen studio waar portretten of producten volledig tot hun recht komen.

Ter plaatse of in studio

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?