Podcast

File, de afwas of koken? Laat je doelpubliek multitasken en geef ze een leuke invulling van deze activiteiten met een podcast over jouw expertise als bedrijf. Zij leren nieuwe dingen bij door te luisteren en dat terwijl ze niets van hun kostbare tijd moeten inleveren. Ideaal, toch?

Luister nu onze potcast!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Knowledge is power

Wil je dieper ingaan op beleggingen of ben je expert in alles wat met EPC in de bouwsector te maken heeft? In een podcast ga je op tal van onderwerpen dieper in. Need some help? We staan je bij van inhoud bepalen en opnames tot montage en distributie.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/04/Limelight_2-25-web.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-49-web.jpg

Vind de juiste frequentie

Quality over quantity? Kiezen is verliezen. Daarom krijg je bij ons gewoon the best of both worlds. Door op regelmatige basis een podcast te maken en los te laten op je luisteraars, trigger je hen om te blijven luisteren. Wij helpen je de ideale frequentie en duurtijd voor jouw podcast te bepalen.

Vragen over een podcast
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar straffe audio die resultaat oplevert?

Audio van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons wat je met jouw audio wil bereiken. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. We zenden jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw audio echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen. En we samen je positie kunnen blijven versterken.

Rapportage

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?