Instructievideo

Een instructievideo of how-to video is een format dat bondig toont hoe je product of dienst werkt. Of waarom een klant voor jouw product of dienst moet kiezen. Denk maar aan een complex product of een moeilijk te begrijpen service. Soms kunnen woorden in dat geval een doolhof worden. En doen beelden weer de juiste weg vinden. Een instructievideo legt alle materies duidelijk en doelgericht uit aan haastige bezoekers en neemt alle mogelijke twijfels en bezwaren op voorhand weg.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Instructievideo’s zijn relevanter dan ooit

Hoe werkt een applicatie? Hoe word ik klant? Hoe laat ik een badmeubel op maat maken? Mensen grijpen steeds sneller naar video als ze vragen hebben. Voor complexe materie, maar ook voor simpele vragen. Denk maar eens aan al die keren dat je zelf op YouTube hebt opgezocht hoe iets werkt. De zoekopdrachten naar how-to video’s zijn met 70% gestegen. Instructievideo’s zijn trending en relevanter dan ooit.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-49-web.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/04/Limelight_2-25-web.jpg

Beantwoord de vragen van je klanten op video-formaat

Een persoon die uitleg geeft voor de camera. Een animatie met uitleg door een voice-over. Wij kunnen op verschillende manieren een instructievideo maken die jouw product of dienst begrijpbaar, aantrekkelijk en kort uitlegt. In onze eigen studio, of op locatie. Zonder zorgen en eventueel met autocue. Samen bekijken we het doel en vertalen we het naar een video die rendeert.

Vragen over een instructievideo
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. Na een grondige distributiestudie zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen.

Rapportage

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?