Social spot

Klaar om op te vallen op social media met snackable content? Wij maken met enkele videobeelden of foto’s een korte animatie die duidelijk de voordelen van je product of dienst belicht. Doe daar nog een overtuigende call to action bij en je bent klaar om de social wereld te veroveren.

Wat kost jouw
animatievideo?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

We schakelen snel met social spots

Met een social spot kunnen we snel schakelen. Wij gaan keer op keer voor een snelle oplevering van korte en krachtige videocontent.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/02/MICHIEL30062023-HIGHRES-16-scaled.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-67-web.jpg

Een professioneel resultaat met beelden van de klant

Een social spot vraagt geen lange trajecten met storyboards, maar kan met enkele beelden van de klant al een heel tof resultaat opleveren.

Vragen over een social spot
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Animatie van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Met animatie komen we snel to-the-point. Daarom beginnen we met een straf script én storyboard zodat jij je de boodschap en het beeld precies kan voorstellen. Een verkorte versie of ander formaat, dat bepalen we in functie van jouw geschikte distributie. 

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Niets zo mooi als jouw finaal storyboard in bewegend beeld te vertalen. Animatie, soundscape en afwerking. Een dynamische animatie helemaal op maat van jouw scope komt hier tot leven. 

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Yes, onze master animatie is klaar. Hoog tijd om afgeleide of verkorte snackable versies te lanceren voor al je kanalen. En daar gaan ze dan, de wijde wereld in om de harten van jouw klanten te veroveren. 

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Hier filteren wij voor jou de cijfers en resultaten die er toe doen. Zodat jij meteen inzicht krijgt op je successen. En we samen je positie kunnen blijven versterken.

Rapportage

Wat kost jouw animatievideo?