Social media video

Snel, catchy en met een knipoog: een social media video moet aan een aantal vereisten voldoen. Hij moet iets interessants vertellen, liefst met een pun erbij. Hij moet de aandacht trekken, maar mag niet te lang zijn. Hij moet bekeken worden, en liefst ook zoveel mogelijk gedeeld. Een social media video maken ziet er misschien gemakkelijk uit, maar het is een uitdaging in vele kleuren en vormen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Social media video’s zijn dé manier om online op te vallen

Als je wilt scoren met jouw advertenties, dan moet je aanwezig zijn op de kanalen waar je doelgroep te vinden is. Een social media video mag dan ook niet in je marketingstrategie ontbreken. Wij bedenken een sterke online strategie en gieten jouw idee in de juiste storytelling, zonder daarbij jouw doel uit het oog te verliezen.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/04/Scherm­afbeelding-2024-04-05-om-15.42.56.png
https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-57-web.jpg

Zorg voor maximaal bereik bij je doelpubliek

Of het nu voor Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube is. We laten je video’s de aandacht trekken en juiste buzz creëren. Video’s die gezien en gedeeld worden, en zo een maximaal bereik en engagement opleveren.

Vragen over een social media video
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. Na een grondige distributiestudie zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen.

Rapportage

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?