Videocontent

Bij veel bedrijven die op videocontent inzetten, ligt de focus te vaak op een eenmalig videoproject. Met als mogelijk gevolg dat de verwachte inspanningen niet de gewenste resultaten opleveren. Een doordachte videostrategie op lange termijn daarentegen brengt je dichter bij je doelen én je publiek. Een boodschap die ze bij treinmuseum Train World in Brussel heel goed hebben begrepen.

Als er iets is dat onze samenwerking met Train World bewijst, is dat je je als bedrijf ook over meerdere jaren aan een productiehuis kunt binden. Voor een van de populairste musea in ons land, dat ook in de rest van Europa hoog aanzien geniet, loopt het verhaal van videocontent momenteel… wel… als een trein.

Focus op beleving en kwaliteit

Train World heeft heel goed begrepen dat video en fotografie een essentieel onderdeel van hun communicatie- en marketingstrategie op lange termijn uitmaken.

Om een optimale beleving te creëren rond het museum en hun divers aanbod aan expo’s, rekenen ze op team Limelight. Wij brengen hun rijkdommen op rails zo gedetailleerd en zo origineel mogelijk in beeld, zowel voor als achter de schermen. Met evenveel zin voor kwaliteit als de museumstukken zelf geven we het verhaal achter elke unieke expo mee vorm en proberen we het museum zo dicht mogelijk bij hun grote schare fans te brengen.

5 videoprojecten, 5 fotografieprojecten… and counting

Limelight is concreet aan zet voor het in beeld brengen van de aankomst van de treinen vanuit de rest van de wereld in het depot, maar ook van de opbouwwerken van de expo of eventuele restauratiewerken.

Daarnaast staan we ook in voor de fotografie van officiële documenten die de staat van elke gearriveerde wagon en van eventueel gebruikte accessoires in detail beschrijven. Een opdracht van grote wettelijke en historische waarde.

Deuren gesloten, camera’s aan

Tienduizenden fans volgen Train World online op de voet. Hun foto- en videocontent zetten dan ook maximaal in op hun social mediakanalen.

Zeker tijdens de voorbereidingen op een nieuwe expo spelen video en fotografie een belangrijke rol om het publiek warm te maken én te houden. Deze werken nemen soms meerdere weken in beslag. Tijdens deze periodes is het museum volledig gesloten, waardoor hun social media dé manier zijn om zowel nieuwe, terugkerende als die hard fans gericht te bereiken en op de hoogte te houden van wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt.

Samengevat kunnen ze bij Train World aan de slag met een ijzersterke beeldmatige contentmix om zoveel mogelijk beleving rond hun museum te blijven creëren. Een uitdaging waar we graag nog vele jaren aan hopen mee te werken.

Wij komen héél graag eens op bezoek

Om mensen maximaal te laten beleven, moeten wij ons natuurlijk eerst kunnen inleven in onze klant. Daarom vinden we het belangrijk om persoonlijk kennis te maken. Zo brachten we zelfs met heel team Limelight een uitgebreid bezoek aan Train World, zodat we ook het team ter plaatse beter konden leren kennen. En het resultaat mag er zeker zijn, check zeker een van onze filmpjes onderaan deze blog.

Klaar om ons team ook eens over de vloer te krijgen? Of om bij ons vrijblijvend langs te komen voor een verkennend gesprek? Neem contact met ons op en laat je intussen inspireren door onze showcases!