testimonial video

Een video testimonial is een van de krachtigste tools om prospects te overtuigen om voor jouw producten of diensten te kiezen. Zéker wanneer het over grotere investeringen gaat, zoals bouwprojecten. Waarom? De 4 belangrijkste redenen op een rij:

Geloofwaardigheid stijgt

De ervaringen van anderen horen, wekt meer vertrouwen op.

Een bedrijf dat zichzelf de hemel in prijst versus een tevreden klant die dat doet. Potentiële klanten hechten meer belang aan het verhaal van je klant. Want die heeft ooit immers op dezelfde plek als zij gestaan, en heeft geen persoonlijk profijt door zijn of haar ervaringen te delen.

Gevolg: je geloofwaardigheid stijgt aanzienlijk.

 

Toont product in natuurlijke setting

Het afgewerkte project laten tonen door je klant zelf, zegt meer dan enkele foto’s.

Foto’s zijn uiteraard belangrijk om een project te tonen, maar het geeft enkel een plat beeld. Met een video wandelen kijkers als het ware door je project, en zien ze hoe mensen leven of werken in de ruimtes. Als zo’n rondleiding gebeurt door de klant die effectief woont of werkt in het gebouw, geeft dat een extra persoonlijke toets.

 

Schept duidelijkheid

Een testimonial maakt duidelijk waaraan een klant zich kan verwachten. En hoe anderen je service hebben ervaren.

Laat klanten vertellen over hoe zij het volledige bouwproces hebben beleefd, welke stappen werden gezet en hoe zij ondersteund werden bij bepaalde keuzes. Als ze iets kunnen vertellen over hoe jullie service is bij problemen, is dat een belangrijke troef.

Want: op elke website kan je haast lezen dat ‘wij een doorgedreven service hebben die de klant centraal stelt’. Maar tonen dat dat ook echt het geval is? Dat doet een testimonial video.

 

Maakt je menselijk

Tevreden klanten geven je bedrijf en projecten een gezicht.

Waarom kiezen mensen voor jouw bouwbedrijf? Verschillende factoren spelen een rol. Maar onderschat zeker de ‘klik’, de menselijke connectie, niet. Prospects moeten een goed gevoel hebben bij je bedrijf, wil je hen overtuigen om met je in zee te gaan.

Een project tonen wordt menselijker en persoonlijker wanneer je mensen in beeld brengt en hen aan het woord laat. Durf klanten af te wisselen met medewerkers, en belicht zo beide kanten van het bouwverhaal. Dat geeft je bedrijf een gezicht en wekt vertrouwen op.

 

Maak van prospects klanten dankzij een video testimonial

Trek potentiële klanten over de streep met een video testimonial. Het is een onmisbare troef in een weldoordachte marketingcampagne.

Klaar om je tevreden klanten in de spotlights te zetten? Onze video-experts staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons gerust voor een eerste babbel of brainstormsessie. Wij doen niets liever.

Een offerte voor jouw testimonial video’s? Klik hier en vraag ‘m vrijblijvend aan.