twee medewerkers van video agency in overleg

Jij wil professionele video’s laten maken voor je bedrijf. Dan is een video agency inschakelen dé oplossing! Maar hoe kies je het juiste agency? Wij geven je graag een aantal tips & tricks die je helpen bij deze belangrijke keuze.

Wanneer heb ik een video agency nodig …

Hecht je als bedrijf belang aan marketing en goede content? Dan is een video agency inschakelen essentieel. Video is namelijk het best converteerbare medium dat er bestaat en heeft de hoogste ROI. Als je dus wil dat je video converteert, moet je het professioneel aanpakken.

UGC (user generated content) is ideaal wanneer je snelle content op bijvoorbeeld Instagram Stories wil posten. Maar wil je je dienstverlening, je product of je bedrijf in het algemeen op een doordachte manier in beeld brengen? Dan is een video agency onmisbaar.

… en waarom?

Met een video agency zoals Limelight ben je zeker van productionele kwaliteit, we voorzien namelijk het juiste professionele materiaal. Daarnaast is het preproductionele ook een grote meerwaarde. Wij kijken met een kritische blik naar jouw proces, geven er samen de juiste invulling aan, bepalen je doelgroep en wat relevant is voor hen, leggen je USP’s vast, stellen scenario’s op …

Er is niets zo moeilijk als content voor jezelf maken! Een video agency is een externe partner die met een frisse blik naar je werking kijkt.

Met welke factoren hou je best rekening?

Een goed video agency is een agency dat kritische vragen durft stellen. Dat echt probeert te begrijpen hoe de wereld van jouw bedrijf in elkaar zit: wat zijn de moeilijkheden, de opportuniteiten, sterktes, zwaktes …  Dit moeten we allemaal snappen om te weten welk type content jouw doelgroep wil zien.

Het is belangrijk dat je een agency zoekt op maat van jouw bedrijf. Je buikgevoel volgen is sowieso een goed idee!

Daarom is Limelight jouw ideale video agency

Bij Limelight gaan we steeds voor een persoonlijke aanpak. Wil jij je video(‘s) laten maken door ons? Dan zitten we eerst met jou samen om te begrijpen wie jij bent, wat je bedrijf doet en wat jullie uitdagingen zijn.

Bij ons ben je geen nummer. Wij doen niet aan ‘zo snel mogelijk zo goedkoop mogelijk iets afleveren’. Wij gaan voor kwaliteit en willen dat jij trots bent op onze samenwerking. En wie weet leidt die wel tot een langdurig partnership!

Nog een voordeel aan Limelight? Wij zijn geen grote boite waar je elke week iemand anders aan de lijn hebt. Uiteraard bestaat ons team uit gedreven professionals, maar jij hebt bij ons één vast aanspreekpunt waar je altijd bij terechtkan, iemand die jouw bedrijf en project door en door kent.

Klaar om samen te werken?

Wij alleszins wel! Contacteer ons voor meer info over hoe een samenwerking met een video agency precies werkt. Of vraag een offerte, dan weet je meteen wat het kostenplaatje inhoudt.