80% van de werkzoekenden doet dat online. En video lokt 12 keer meer geïnteresseerde profielen dan tekst. Combineer deze twee statistieken en je hebt goud in handen, toch? Maar uit eigen ervaring weten we dat één vacaturevideo meestal niet volstaat om je bedrijf gepast voor te stellen. Bij Limelight geloven we wél in de heilige viervuldigheid. 

Vacaturevideo als basis

Meer en meer bedrijven vinden de weg naar video om talenten aan zich te binden. The war for talent is on en dan kan je maar best origineel zijn. Alleen merken we vanuit onze ervaring dat één enkele vacaturevideo vaak niet de verhoopte impact heeft.

Natuurlijk is het invullen van een vacature hét hoofddoel, maar misschien wil de jobzoeker in kwestie wel meer weten over jouw bedrijf en over de mensen die er vandaag al werken. Want meer dan ooit telt ook de bedrijfscultuur en het imago van het bedrijf mee in de eindafrekening.

Videomix for the win

Om de daad zelf bij het woord te voegen, hebben we een online platform voor videovacatures gelanceerd. Dankzij www.komwerkenbij.be krijg je als bedrijf de kans om je eigen personaliseerbare bedrijfspagina uit te bouwen. Met daarop een complete videomix, die je bovendien in kunt zetten op al je online en sociale mediakanalen. Stel je bedrijf maximaal voor aan de hand van de volgende 4 videoformats:

  • Meet your employer: stel je bedrijfsmissie voor, onder meer aan de hand van een interview met de zaakvoerder, CEO of iemand uit het management.
  • Meet your colleagues: hoe is de sfeer bij jou op de werkvloer? We laten enkele van je werknemers aan het woord.
  • Meet your job: welke vacatures heb je in petto? En hoe ziet een werkdag in een dergelijke job er uit in de prakijk? Laat het zien met video.
  • Social spots: een (groot) deel van je sollicitanten heeft een social mediaprofiel. We passen we jouw videocontent op maat van Facebook, Instagram, LinkedIN… aan. We zorgen voor een korte, snackable versie die vlot gedeeld en geliked wordt.

En dan maar je kandidaten tellen

Wat leveren al die video-inspanningen voor mij op, horen we je al vragen. Terecht natuurlijk. Je sollicitaties komen rechtstreeks op ons platform binnen, dus deze kan je 1-op-1 uitlezen. Bovendien kunnen we je ook perfect begeleiden in je online vacaturecampagnes, bijvoorbeeld via sociale media. Met jouw uitgebalanceerde videomix als grote trekker.

Jouw eigen succesvolle videomix op komwerkenbij.be?

Ieder bedrijf heeft unieke kwaliteiten om in de kijker te zetten. Hoe beter we die kwaliteiten in beeld kunnen brengen, hoe meer en betere sollicitanten zich zullen aandienen. Bij Limelight gebruiken we onze stevige ervaring in vacaturevideo’s om jouw vacaturecampagne scherp te stellen.

Hoe ziet jouw bedrijfspagina er straks uit op www.komwerkenbij.be? Maak een afspraak voor meer info of vraag je vrijblijvende offerte aan.