Het zijn onzekere tijden, maar we maken er allemaal het beste van. Door massaal te telewerken, bijvoorbeeld. Maar hoe blijf je als onderneming in tijden van thuiswerk top of mind bij klanten, volgers en medewerkers? Simpel: met behulp van video!

Video versterkt je online aanwezigheid

In moeilijkere tijden waarin thuiswerk een must is, is het eens zo belangrijk om online verbonden te blijven met klanten en medewerkers. En daar kan video op een creatieve manier mee helpen. Video is immers de ideale oplossing om evenementen, lessen, meetings, presentaties, bijeenkomsten, … in deze periode toch te laten doorgaan. Of net op poten te zetten.

Net daarom hebben wij onze dienstverlening wat aangepast. Om jou daar nog beter mee te helpen.

 

Hoe kunnen wij jouw onderneming ondersteunen met video?

  • Livestreams

Jij laat je geplande event, opleiding of training gewoon doorgaan, wij streamen het ondertussen live naar je doelpubliek via een kanaal naar keuze.

  • Q&A’s

Zitten jouw medewerkers, klanten of leveranciers met vragen? Dan helpen wij je graag om met een Q&A video weer duidelijkheid te scheppen. Omdat heldere communicatie cruciaal is in onzekere tijden.

  • Webinars

Via webinars kunnen wij op elk moment en elke plaats jouw conferentie organiseren. Met aan de ene kant van het scherm iemand die uitleg geeft met behulp van een camera en schermdeling, en aan de andere kant een groep die luistert en reageert via interactieve tools.

  • E-learning

Mensen zitten thuis met niet al te veel om handen. En gebruiken die extra vrije tijd graag om zich bij te scholen. Het ideale moment dus om te starten met e-learning video’s. Via een e-learning platform deel je makkelijk je expertise met geïnteresseerden. Informeer, motiveer en stimuleer je medewerkers. En blijf je top-of-mind bij klanten.

Bekijk hier alvast hoe wij al eerder een e-learning moment opzetten:

Wij zijn er voor elkaar. Ook in moeilijkere tijden.

Uitzonderlijke tijden vragen om creatieve oplossingen. Net daarom willen wij je onderneming zo goed mogelijk ondersteunen met bovenstaande video-oplossingen.

Kunnen wij jullie met iets helpen? Of hebben jullie nog vragen voor ons? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Take care & stay safe!