Testimonialvideo’s

Bij Limelight gaan we verder dan de wensen van onze klant. Dat ondervond ook telecombedrijf Teamtel, want na een grondig intakegesprek gaven we samen met hen de inhoud van hun testimonialvideo’s mee vorm. Uitkomst? Een fijne samenwerking met een straf resultaat.

Teamtel bewijst dat telefonie nog lang niet achterhaald is. Zeker nu VoIP bestaat en alles via de cloud verloopt, oftewel: betrouwbaar via internet bellen. Zij kennen er alles van! En wij nu ook, allemaal dankzij een vlot intakegesprek.

Testimonialvideo’s: van Q-Music tot transport

Je hoorde het al eens op de radio: presentatoren bellen met luisteraars, maar de lijn valt weg of de kwaliteit is slecht. Dat was zo bij DPG Media’s Q-Music. Zowel daar als in de transportsector bij Transport Mervielde loste Teamtel het probleem op door de telefooncentrales volledig digitaal te maken, terwijl ze de veiligheid blijven garanderen.

Uiteraard willen ze hier mee uitpakken! Geen betere manier om dat te doen dan met testimonialvideo’s.

Testimonialvideo’s

Intakegesprek? Altijd plezant, voor ons én voor de klant!

We hebben die testimonials niet alleen geshoot, we waren ook stevig betrokken bij het preproductieproces. Samen met Teamtel gaven we vorm aan de inhoud. Dat deden we op basis van een diepgaand intakegesprek waarin we goed konden doorvragen. Daarin bepaalden we wie de doelgroep is die we willen aanspreken en vooral: op welke vlakken Teamtel het beter doet dan hun concurrenten. Zo kwamen we er samen met hen achter dat hun sterkte de downtime is die bij Teamtel veel lager ligt dan bij andere gelijkaardige bedrijven.

Dankzij zo’n intakegesprek wisten we écht hoe de video’s dienden op te bouwen, ook al was het onderwerp wat complexer. VoIP, cloud telefonie en 3CX hebben geen geheimen meer voor ons. 😉

Complexe materie wordt socialproof

We vertaalden deze best complexe materie in 2 leuke testimonialvideo’s voor op social. Zo kon Teamtel ze vlot verspreiden op hun kanalen en was de boodschap meteen duidelijk voor iedere kijker.

Samen bekijken wat je beter doet dan je concurrentie?

En vooral: dat extra in de verf zetten en verspreiden met video? Want klanten aan het woord laten = nieuwe klanten binnenhalen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende babbel. Babbelen over video, we doen niks liever!

Of gewoon goesting om er meteen aan te beginnen? Nog beter! Vraag zeker vrijblijvend een offerte aan. En tot snel!