storytelling video

Met een storytelling video van 30 seconden tonen waar Velda Bedding voor staat. Dat was onze opdracht. Een heel mooie opdracht, want de video wordt 1 seizoen lang getoond in het stadion van KRC Genk! Bekijk meteen hoe we dat aanpakten.  

Merkverhaal in 30 seconden

‘Goedemorgen, elke morgen!’, dat is de leuze die Velda Bedding wilde overbrengen in de video. Het familiebedrijf is dit seizoen de rustpartner van KRC Genk, wat wil zeggen dat deze video getoond wordt elke keer wanneer het rust is tijdens een voetbalmatch. De link tussen een goede nachtrust en goed voetballen is logisch, en dat is exact wat we tonen in deze storytelling video van 30 seconden.

Sterk storyboard dankzij concrete briefing

Velda Bedding kwam met een concrete briefing naar ons. Zij leverden een eerste storyboard, wat als solide basis diende voor onze uitwerking. Na ons locatiebezoek deden wij hier nog de nodige aanpassingen aan in de tone of voice van de klant, contacteerden we de figuranten uit onze database en kon het filmen beginnen.

storytelling video

Dag vol uitdagingen

Deze storytelling video werd op 1 dag opgenomen met 3 acteurs die we zelf hadden voorzien. De shoot vond plaats in een echte slaapkamer waar een echt Velda-bed stond.

Tijdens de locatiescreening merkten we een technische uitdaging op die we moesten overkomen: de slaapkamer moest baden in licht. Maar de opnames waren eind december, dus het was een donkere winter. Uiteraard regelden wij al het nodige zodat het leek alsof er natuurlijk licht de slaapkamer binnenviel. De slaapkamer lag namelijk op de 1ste verdieping, dus we konden langs de buitenkant via een effect een ochtendzon creëren.

Je merkverhaal duidelijk overbrengen in een storytelling video?

Jij vertelt ons je verhaal, wij doen de rest. Figuranten zoeken, op locatiebezoek gaan, voor extra effecten zorgen … Dat behoort allemaal tot onze expertise. Wil je hier graag meer info over? Contacteer ons gerust! Wil je graag meteen een beeld van het kostenplaatje? Vraag dan zeker een offerte.