Medewerker van Kepler wordt gefilmd in een Kepler-woning.

Kepler is een vernieuwend bedrijf dat de huidige woonnormen overboord gooit en nieuwe woningen bouwt met een negatieve EPC-waarde. Een straffe missie die wij maar al te graag mee in de kijker zetten met straffe social video’s.

Virtuele rondleiding in 3 video’s

Het doel van de video’s? Consumenten overtuigen om een Kepler-woning te kopen. De beslissingstijd hiervoor is natuurlijk langer dan een gewone aankoop in de supermarkt. Hoe langer de conversietijd, hoe meer content je nodig hebt om je prospect te overhalen. Dat gaat van bewustwording tot de effectieve conversie.

Wij filmden in totaal 4 video’s op 1 dag. 3 video’s die een virtuele rondleiding gaven in een Kepler-woning en 1 vacaturevideo (daarover hieronder meer). De ene video focust puur op een rondleiding in de woning, de andere op de troeven van een Kepler-woning en de 3de op de energiewaarde.

Alle video’s worden gepresenteerd door Pauline, sales executive en aanspreekpunt voor klanten en prospecten bij Kepler. Zo weet de kijker meteen met wie ze in contact zullen komen. Zij nodigt je aan het einde van de video uit met een call to action om een afspraak te maken voor een bezoek.

Wisselwerking met agency

Voor deze video’s werkten we nauw samen met het marketingbureau van Kepler. We gingen samen met de marketeer op bezoek bij het bedrijf. Zo bepaalden we samen welke content we zouden gebruiken in welke fasen van het proces. En voor welke doelgroep uiteraard.

Extraatje: herbruikbare vacaturevideo

Naast de 3 conversievideo’s, filmden we ook een vacaturevideo. Momenteel wordt die gebruikt om de vacature van grondaankoper in te vuller, maar de beelden kunnen ze opnieuw gebruiken voor andere vacatures. Wanneer Kepler bijvoorbeeld een administratief medewerker zoekt. Enkel de tekst in de pancarte dient dan aangepast te worden.

We leverden de 4 video’s op in de formaten 1:1 en 9:16. Ze zijn dus ideaal voor hun social kanalen. Maar Kepler zet ze ook in op hun website en YouTube-kanaal. Niet slecht voor maar 1 opnamedag.

Social video’s nodig die converteren? Limelight staat paraat!

Of je nu 3, 4, 5 of tientallen social video’s nodig hebt voor je contentplanning, wij maken video’s die opbrengen. Contacteer ons voor meer info. Of vraag een offerte, dan weet je meteen wat het kostenplaatje is. Tot binnenkort!