jubileumvideo

Elk bedrijf heeft op een bepaald moment wel iets te vieren. En dan komt een jubileumvideo goed van pas! Het is ook hét uitgelezen moment voor het management om de toekomstvisie te delen op een informele manier. Bekijk hieronder hoe we dat met Van Havermaet aanpakten.

80 jaar Van Havermaet met diavoorstelling

Advieskantoor Van Havermaet vierde z’n 80ste verjaardag in 2022. Hier wilden ze op een relevante en originele manier mee uitpakken. Ze vroegen om onze expertise en zo kwamen we tot het format van een jubileumvideo waarin het management centraal staat. Algemeen Directeur Kristof Meesters en Challenger Jan Maurissen babbelen in dialoog met elkaar terwijl ze kijken naar beelden van het bedrijf van de afgelopen 80 jaar. De beelden werden gekozen in overleg met de klant en het werd in het kantoor van Van Havermaet zelf opgenomen. Zo wekt het meteen een vertrouwd gevoel op.

Terugblikken om vooruit te blikken

Voor deze jubileumvideo gingen we voor een documentaire-format waarbij we op content en inhoud focussen. Het management kan in een informele, niet-commerciële setting hun verhaal brengen en zo het succes van het bedrijf in de kijker zetten. Ze blikken terug om vooruit te blikken en zo hun toekomstvisie mee te delen. Dankzij de spontane dialoog komt de boodschap ook niet geforceerd over.

Weg met plankenkoorts

Het grote voordeel dat je op z’n minst met 2 managers bent, is dat je in dialoog gaat. Je zet je achterover in de zetel, bekijkt beelden en babbelt onder elkaar. Plankenkoorts is dus nergens voor nodig, want je moet niet tegen een camera praten, maar gewoon met je medezaakvoerder.

We gaven samen met de klant het verhaal op voorhand vorm. Om een houvast te hebben, schreven we het script in bullet points uit. Een autocue is hier niet nodig, omdat de sterkte net de spontane dialoog tussen 2 zaakvoerders is.

Iets te vieren? Ga voor een jubileumvideo!

Of je bedrijf nu 1, 10 of 80 jaar bestaat, een jubileumvideo past altijd. Zeker in ons terugblik-format. Zo toon je op een niet-geforceerde en niet-commerciële manier dat je visie hebt op de toekomst. Ben je zelf cameraschuw? Je medewerkers laten terugblikken op de afgelegde weg kan zeker ook interessante video content opleveren. Wil je hier graag meer info over? Contacteer ons gerust! Benieuwd hoeveel zo’n jubileumvideo kost? Vraag vrijblijvend een offerte.

Tot binnenkort? We vieren graag met je mee. 😉