bedrijfsvideo duur

Wie video’s correct inzet in een marketing- en/of salescampagne, kan rekenen op een significante ROI. Daardoor is een bedrijfsvideo absoluut niet duur! Wij geven je 3 praktische tips.

Een bedrijfsvideo heeft een enorme meerwaarde voor praktisch elk bedrijf. Het vertelt en toont waar je onderneming voor staat, en gunt je klanten, prospecten en potentiële werknemers een blik achter de schermen.

 

Meerwaarde voor je dure beursstand

Een beursstand kan je al snel tot 20.000 euro kosten. En dat vinden we allemaal oké. Een bedrijfsvideo is daar amper een fractie van, en kan ervoor zorgen dat je dure beursstand extra opvalt tussen al die andere standen. Want hoe je het ook draait of keert, mensen zijn getriggerd door bewegende beelden. Jouw video zal hun aandacht naar zich toe zuigen.

Je kan met een bedrijfsvideo ook meer mensen bereiken op een beursstand. Het is niet altijd mogelijk om met iedereen te spreken op zo’n event. Maar wie jouw video bekijkt, krijgt toch de nodige informatie over jouw bedrijf mee.

 

Extra tool voor verkopers

Geef een video mee aan je verkopers tijdens het eerste verkoopgesprek. Wedden dat prospecten zich dat gesprek langer zullen herinneren? Video doorbreekt het patroon, brengt luisteraars terug bij de les en laat een diepere indruk na.

Je kan je video gemakkelijk gebruiken in al je verkoopgesprekken, en dat vaak voor verschillende jaren.

 

Content voor je sociale mediaplanning

Je maakt geen video om ‘m enkel op je website te zetten en that’s it. Haal er alles uit door je video op je social mediakanalen te delen. Deel je bedrijfsvideo hier gerust op regelmatige basis en vergroot zo je bereik.

 

Bedrijfsvideo duur? Nee, het is het meer dan waard!

Laat je bedrijfsvideo op zoveel mogelijk manieren renderen door je video te hergebruiken en je bereik te maximaliseren. Zo wordt al snel duidelijk dat de prijs van je bedrijfsvideo het meer dan waard is.

Je krijgt bij Limelight meteen zicht op het kostenplaatje van je video. Bovendien helpen we je verder met de distributie ervan, zodat je ROI nog meer stijgt. Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen!