case video

Responsum – een Belgisch softwarebedrijf voor privacy en beveiliging – wilde graag hun klant Brussels Airport Company aan het woord laten in een case video. Lees hieronder hoe wij een gevoelig topic op een aantrekkelijke en duidelijke manier in beeld brachten.

Gevoelig thema correct in beeld brengen

De grootste uitdaging bij deze case video? Het topic! Data en de privacy errond zijn sowieso al gevoelige onderwerpen, en bedrijven komen hier niet graag mee in the picture. Brussels Airport Company, waar enorm veel mensen een vlucht nemen en waar dus ook enorm veel data passeert, stond hier gelukkig wél voor open.

Het was aan ons om dit gevoelige thema juist in beeld te brengen. En da’s meer dan gelukt! De boodschap: Responsum is een partner waarmee je proactief je databescherming en -beleid op orde brengt en houdt.

De stappen richting een sterke case video:

Nadat Responsum ons inschakelde, begonnen we meteen met deze next steps:

  • Intake-moment bij de klant van onze klant. We vroegen Brussels Airport Company wat hun uitdagingen waren en hoe Responsum hierop heeft ingepikt.
  • We kiezen welke uitdagingen we naar voren laten komen.
  • We bepalen hoe we de oplossingen schetsen.
  • De klant en de klant van de klant geven beiden feedback hierop.
  • Vervolgens bezorgen we alle partijen een duidelijke briefing met de nodige richtlijnen voor een vlotte opnamedag.
  • Iedereen is klaar voor opname!

Deze video was op een halve dag geshoot. Daarna volgden de montage, feedbackrondes, kleurcorrecties … Zo’n week later ging hij live en werd hij verspreid op LinkedIn. De case video staat ook permanent op de website van Responsum.

Klant kent het belang van video

Responsum kwam zelf naar ons met de vraag om een case video te maken. Ze wilden bepaalde cases van grote klanten op een visueel aantrekkelijke en duidelijke manier naar voren brengen. Ze kenden duidelijk de kracht van video! Voor ons was dit enorm fijn om te merken dat onze klant weet dat video nog steeds het best geconsumeerde medium is waarmee je een groot publiek bereikt en zo zelfs een enorm complexe of gevoelige boodschap duidelijk kan toelichten.

Ook je klant aan het woord laten in een case video?

Of het nu een gevoelig onderwerp is of iets heel algemeens, wij brengen de boodschap op een aantrekkelijke en duidelijke manier over. Contacteer ons voor meer info! Of vraag een offerte, dan weet je meteen wat het kostenplaatje is.