Betaalbare video’s

Het zijn onzekere tijden en dat heeft ook zijn weerslag op de economie. Veel bedrijven gaan op zoek naar manieren om geld te besparen. Iets waar misschien niet iedereen aan denkt: er zijn heel wat betaalbare video’s waarmee je geld én tijd bespaart. Wij geven je alvast een paar voorbeelden.

Tijdloze onboardingvideo voor nieuwe medewerkers

Een vlot onboardingproces voor een nieuwe medewerker is cruciaal. Maar het vraagt ook veel tijd, zowel van de werkgever als van andere collega’s. Daarom is een onboardingvideo enorm handig! Je moet minder tijd vrijmaken en je nieuwe medewerker kan op kortere tijd de nodige informatie verzamelen.

Extra voordeel: zo’n onboardingvideo is vaak tijdloos. Dus als de (nieuwe) medewerker na een paar maanden weer opfrissing nodig heeft, kan hij of zij de video gewoon opnieuw bekijken. Zo hebben jij en je collega’s intussen tijd om goed door te werken.

Deel je kennis in een instructievideo

Of je nu uitleg geeft aan een klant die een product wil kopen, of werknemers opleidt om machines te gebruiken, als bedrijf spendeer je veel tijd aan instructies geven. Maar als je een instructievideo laat maken, bespaar je net heel wat tijd. En geld, want de verplaatsingskosten vallen helemaal weg.

Deze BMW-garage ontdekte zelfs dat 95% van hun klanten een instructievideo verkiest boven uitleg ter plaatse.

Promoot productvideo’s makkelijk op social media

De producten die je in de aanbieding hebt steeds opnieuw uitleggen aan elke klant, dat kost tijd. Veel tijd! Ga daarom voor productvideo’s. Die kan je makkelijk verspreiden en promoten op je socialmediakanalen, zo komen ze rechtstreeks bij je doelgroep terecht.

Tip: laat steeds je eigen medewerkers aan het woord, dat zorgt voor meer authenticiteit.

Met webinars blijf je in contact

Je hoeft geen mensen samen te brengen om in contact te blijven. Met een webinar bereik je makkelijk je doelgroep en deel je op een interactieve manier je kennis met klanten, medewerkers, prospecten …

Belangrijk weetje: een webinar kan duur zijn, maar dat hoeft helemaal niet! Bij Limelight hebben we altijd een betaalbare oplossing voor jou. In de meeste gevallen moet je er zelfs niets extra voor aanschaffen.

Betaalbare video’s laten maken: easy dankzij Limelight

Betaalbare video’s laten maken voor je bedrijf brengt op, want je bespaart er tijd en geld mee op lange termijn. Video blijft trouwens het medium dat volgers en potentiële klanten aantrekt én waar het vaakst reactie op komt.

Benieuwd hoeveel het je precies kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Liever eerst eens babbelen en te weten komen wat we precies voor je kunnen betekenen in deze onzekere tijden? Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!