Bedrijfsvideo laten maken

Wil jij je bedrijf aan een breed publiek tonen? Een bedrijfsvideo laten maken is dé ideale manier. Het vertelt en toont waar je onderneming voor staat, en gunt je klanten, prospecten en potentiële werknemers een blik achter de schermen.

De Limelight-aanpak

Bedrijfsvideo laten maken? Dan zit je bij Limelight aan het juiste adres. Wij doen dat snel, efficiënt en zijn enorm flexibel. Zo pakken we het concreet aan:

  • Intakegesprek: we bekijken samen hoe we jouw bedrijf maximaal in de kijker kunnen zetten en hoe we de aandacht van je doelpubliek kunnen trekken.
  • Hebben we een akkoord? Dan volgt een diepte-interview waarbij we dieper ingaan op wie je bent als bedrijf, hoe je verschilt van je concurrenten …
  • Na een script en voice-over uit te schrijven met de nodige feedbackrondes, komen we op locatiebezoek en checken we hoe we alles in beeld gaan brengen volgens onze shotlist.
  • We bekijken wat voor scènes we in beeld kunnen brengen en maken een schets die als basis dient voor de camerastandpunten.
  • De opnamedag verloopt heel vlot: dankzij de uitgebreide voorbereidingen gaan we snel en efficiënt te werk op de shootdag zelf.
  • Postproductie: uiteraard respecteren we alle timings die we vastlegden voor montage- en feedbackmomenten.
  • Tot slot volgt de distributie naar het vastgelegde doelpubliek. Jij kiest of je dat zelf doet of ook via ons laat gebeuren met de nodige expertise.

Ervaring in verschillende sectoren

Onze expertise in bedrijfsfilms is het resultaat van diverse projecten voor verschillende soorten klanten in de meest uiteenlopende sectoren. Zo gaven we de bedrijfsfilm van het studiecentrum voor nucleair onderzoek SCK CEN een moderne make-over. En lieten we de klanten van lampenfabrikant Multiline het licht zien. Maar ook fruit- en groentebedrijven hebben geen geheimen meer voor ons.

In welke sector jouw bedrijf zich ook bevindt, we maken er samen sowieso een heldere bedrijfsfilm van!

Bedrijfsvideo laten maken duur? Nee!

Een bedrijfsvideo heeft een enorme meerwaarde voor elk bedrijf. Zeker wanneer je voor een juiste distributie zorgt. Daarom is het elke cent meer dan waard.

Meer nog: er bestaat zelfs een subsidie die bepaalde bedrijven krijgen als ze een bedrijfsvideo laten maken. Dat maakt het nog een pak voordeliger.

Toon je bedrijf aan een breed publiek

We delen heel graag onze expertise met jou! Contacteer ons even en dan bekijken we samen hoe we je bedrijf het best in beeld kunnen brengen. En hoe je video correct inzet in marketing- en salescampagnes.

Geloof ons: de ROI ligt enorm hoog. Tot binnenkort!