bedrijfsfilm maken

Je wil een bedrijfsfilm laten maken? Topidee, want video is hot en het is de beste manier om je bedrijf aan het bredere publiek te tonen. Zo’n video hoeft gelukkig geen stukken van mensen te kosten, maar hoe zorg je dat zo’n video elke cent waard is? Door je distributie onder de loep te nemen.

 

Let’s get social

Logisch maar onmisbaar: deel je bedrijfsvideo op al je sociale mediakanalen voor maximale (online) exposure. Wij maken bovendien gemakkelijk een kortere versie van je video (bijvoorbeeld voor Instagram) en/of kunnen je video bezorgen in verschillende bestandstypes, klaar voor een optimale distributie.

Tip: social media zijn enorm vluchtig, maar daardoor kan jij je video net om de zoveel tijd nog eens delen én blijven delen.

 

Go offline

Wachtruimtes, de inkomhal… Zorg dat er een scherm aanwezig is en laat je bedrijfsvideo on repeat afspelen. Mensen zijn hier vaak kort aanwezig, hebben niet veel om handen en kunnen wat leuke afleiding – zoals een video – gebruiken.

Hulp nodig met de juiste voorzieningen om een video te laten afspelen in je bedrijf? Wij helpen je verder met de juiste materialen en de installatie.

 

Boost your sales

Je salesmensen ondersteunen en je bedrijf steeds voorstellen op een consequente manier die in het oog springt? Je bedrijfsvideo tonen tijdens salesgesprekken zorgt ongetwijfeld dat je extra belangstelling wekt.

 

All over the place

Heb je jouw bedrijfsvideo in eerste instantie laten maken om je website op te leuken? Laat dit je niet beperken, maar zet je video zo breed mogelijk in – op alle mogelijke kanalen: van je website tot Facebook en YouTube.

Tip: wij houden van dronebeelden en steken ze graag in onze video’s. Hiervan maken wij gemakkelijk een korte video die blijft afspelen (als een loop) en je kan plaatsen als header op je website of Facebookpagina.

bedrijfsfilm maken

Hergebruik + varieer

Het is perfect mogelijk om op een later moment varianten te maken van je originele bedrijfsvideo. Een andere call to action plaatsen op het einde? Je personeel prominenter aan bod laten komen? Een nieuwe voice-over of grafische elementen toevoegen? Het kan!

Wanneer wij een video voor je maken, beschikken wij over een databank aan videobeelden die wij bij je opnamen. Daarbij zitten ook heel wat beelden die het niét tot in je bedrijfsvideo schopten, maar die voor een variant of nieuwe video wel interessant kunnen zijn. Omdat wij àl onze beelden een tijd bijhouden, is variëren nadien snel gebeurd.

 

Van video naar…

Een bedrijfsvideo laten maken hoeft niet het eindpunt te zijn. Heeft je website een blog of nieuwspagina? Durf dan de inhoud van je video eens in een blog te (laten) gieten. Alles om je boodschap zo wijd mogelijk te verspreiden!

 

Een bedrijfsfilm laten maken? Dat doe je met Limelight

Klinkt goed, zo’n bedrijfsvideo waar je het maximale uit kan halen? Dat vinden wij ook!

Wij zetten je bij Limelight graag in de spotlights. Meer weten? Laat het ons weten of contacteer ons nu al voor een vrijblijvende offerte op maat!