Jouw volgende videocampagne gaat voor betere cijfers? Dit is waarom

Waarom?

4 redenen waarom het misloopt met je externe partner voor videoproducties.
Productiehuizen houden te weinig rekening met de scope (timing, budget en doel) van jouw klant.
Je schakelt wel een externe partner in, maar men kijkt toch nog altijd naar jou om de voornaamste zaken op te volgen.
Productiehuizen liggen vooral wakker van de art direction en het visuele, niet van het resultaat van de video.
Productiehuizen gaan tijdens een productie over het geraamde budget waardoor de marge van jouw project in gevaar komt.

Kies een productiehuis 
dat wakker ligt van 
(jouw) cijfers.

Jouw kijkcijfers, budget, marge en opvolg-uren…

Aangenaam, wij zijn Limelight. Voor ons is video ‘a numbers game’. Daarom vertrekken wij vanuit de cijfers. Cijfers die voor jou belangrijk zijn en cijfers die voor jouw klant belangrijk zijn. Zo maken wij het verschil.

Ontdek hoe wij het verschil maken

Reken op ons.
Wij rekenen voor jou.

Wij maken voor jou het verschil, ontdek dat gerust zelf via onze tarieven.
Laat je gegevens achter via de onderstaande knop en wij bezorgen je een overzicht van onze meest aangevraagde projecten en hierbij horende tarieven.

(Be)cijfer jouw volgend videoproject

Proof of concept?

Bekijk enkele van onze recente producties in opdracht van agency’s.
Vandaag werken we voor verscheidene agency’s in heel Vlaanderen. Werp gerust een blik op ons portfolio. Zoek je een referentie mbt een specifiek format of type video? Laat het ons weten en wij bezorgen je ons digitaal portfolio.

Testimonials

Voor twee totaal verschillende opdrachten schakelden we Limelight in: van 6 verschillende kortfilms tot de verfilming van een kunstexpositie. De reacties waren unaniem positief!

Rudi Bagusat
Stad Genk

Creatief, professioneel, flexibel: dat is Limelight. We werken met hen samen voor onze vacaturevideo’s. Onze medewerkers waren volledig op hun gemak voor de camera. Het resultaat mocht er absoluut wezen!

Jolien Monnissen
Veldeman

Door de heldere communicatie van Limelight wisten wij perfect wat ons stond te wachten. De opnames verliepen vlot en professioneel. En nadien moesten we niet lang wachten op een eerste versie van de montage!

Rob Reculé
supervers.be

Kiezen voor Limelight, is kiezen voor kwaliteit. Dan maakt de prijs niet meer uit, toch? Op iedere vraag vinden Gerrit en co altijd een creatieve oplossing voor elk budget, wat me steeds weer aangenaam verrast.

Kevin Logist
Akkodis Belgium

We hebben al reeds verschillende video testimonials opgenomen via Limelight en deze samenwerking verliep steeds vlot en professioneel. In de toekomst gaan we zeker onze projecten via Limelight laten uitvoeren.

Cedric Hamelryck
Teamtel

Van de kennismaking tot de oplevering van onze bedrijfsvideo’s was er een vlotte communicatie. Alles verliep volgens afspraak met respect voor de vooropgestelde deadlines. De prijzenstructuur was heel duidelijk en werd gerespecteerd tot het einde.

Jonas Vergauwen
PFA

Wij werkten ondertussen een aantal keer samen met Limelight. We konden rekenen op hun professionele kijk en creatieve aanpak. De samenwerking met Limelight is aangenaam en ze maken hun planning waar. Kortom: een professioneel bedrijf waar we graag mee samenwerken!

Sofie Spooren
SCK CEN

Limelight heeft enkele mooie promotiefilmpjes gemaakt voor Danssport Vlaanderen. De samenwerking verliep hierbij erg vlot: aangenaam contact, advies op maat en alles werd in fases doorlopen. Wij zijn fan!

Thomas Roosendaal
Danssport Vlaanderen

Het is steeds fijn samenwerken met Limelight! De communicatie verloopt erg vlot en het resultaat van de video-opdrachten mag er telkens opnieuw wezen! We kijken alvast uit naar onze volgende productie samen.

Melissa Van Roosbroeck
NMG

Meet the team

The spotlight on Limelight
Hoewel we niet graag zelf in de spotlight staan, stellen we toch graag ons team aan je voor. Zo zie je ook meteen wie er achter de schermen voor jou in de weer is.

Bij Limelight
reken je op

  • 3 videografen, 1 fotograaf, 1 animator & 1 project manager
  • Een eigen opnamestudio
  • Productie-assistentie
  • Figurantendatabase

Sparren over een volgend videoproject? Anytime!
Laat ons vrijblijvend afspreken.