Bedrijfsfilm laten maken?
Met videopartner Limelight

Een bedrijfsfilm laten maken? Limelight is je all-in-one videopartner. Een bende creatievelingen en doordachtelingen die bedrijfsfilms maken die jou in de kijker zetten. Video’s die de show stelen, met de aandacht gaan lopen, in de schijnwerpers staan. Kortom: die de aandacht van jouw doelpubliek weten te trekken.

Wat is het doel van jouw bedrijfsfilm? Meer kijkcijfers? Meer click throughs? Meer conversies? De bestemming bepaalt de content. Jij vertelt ons wat je wilt bereiken, wij bedenken een sterk distributieplan en een format dat jouw marketing perfect aanvult. Wat doet de harten van jouw publiek sneller slaan? Daar komen wij snel achter. Zodat wij je zo goed mogelijk in de markt kunnen zetten, rekening houdend met je doelen en budget.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Een bedrijfsfilm vertelt waar je voor staat

Een uitdagend project dat mooie resultaten opleverde? Een speciaal product dat jouw bedrijf in de markt heeft gezet? De meerwaarde van jouw service? Met een bedrijfsfilm informeer je. Laat je medewerkers aan het woord. En combineer je het beste van beeld, geluid en tekst op een scherpe manier.

https://limelight.be/wp-content/uploads/2023/05/BTS-VELDABEDDING-KRCGENK-HIGHRES-5.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/06/TEAM1-scaled.jpg

Video zet je onderneming echt in de spotlight

Wij denken mee over de mogelijke pistes en gebruiken onze knowhow om een bedrijfsfilm te maken die werkt. Die van begin tot eind klopt en het verhaal vertelt dat jouw klanten en prospecten overtuigt. Want wij weten wat mensen willen zien. En brengen een sterk verhaal dat jouw onderneming zo goed mogelijk in the picture zet.

Vragen over een bedrijfsfilm laten maken? met videopartner limelight
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo
ROI

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. Na een grondige distributiestudie zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen.

Rapportage

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?