vacaturevideo

Weet je nog? Vroeger in de lagere of middelbare school, wanneer de juf of meester de televisie de klas binnenrolde? Hoe blij iedereen was met die welgekomen afwisseling? Ook tijdens een salesgesprek of bedrijfsvoorstelling kan video een ware verademing zijn. En zelfs je sales boosten.

Hoe video sales kan boosten? De voordelen spreken voor zich:

Consequente boodschap

Laten we eerlijk zijn: als salesmanager of -verantwoordelijke heb je tijdens een gesprek heel wat te vertellen. Dat je dan al eens iets over het hoofd ziet, dat is meer dan normaal. Op zo’n moment kan video een ware verlossing zijn. Hoezo? Video’s zijn altijd consequent en zorgen dat elk argument pro jouw bedrijf uitgelicht wordt. Op die manier komt jouw boodschap dankzij video steeds sterk over.

 

De kracht van beelden, geluid en muziek

Lees onderstaande tekst hardop. (Of laat ‘m voorlezen als dat kan.)

 

Dromen.

Ze geven ons iets om naar uit te kijken. Beelden van wat zou kunnen zijn. Doelen om na te jagen. Voor jezelf en zij die je nauw aan het hart liggen. En de plek waar die mensen en al die dromen samenkomen: jouw woning 

Wij willen dat jij groots droomt. Dat je verbeelding zich niet laat beperken door vier muren. Want als jij het kan dromen, dan kunnen wij het maken.

Wij van Miniflat zijn alleskunners. Aluminium, hout of staal – maakt ons niet uit. Veranda, pergola of poolhouse: wij dromen met je mee en maken het waar.

Zodat jij precies krijgt wat je wil. Zonder toegevingen, zonder compromissen.

Dus vertel ons: waar droom jij van?

 

Bekijk nu deze video:

Door wat voel jij je het meest getriggerd? Wat geeft jou het meeste ‘gevoel’? Beelden, geluid en de juiste muziek zetten je boodschap extra kracht bij en zorgen voor meer prikkels, waardoor kijkers de boodschap beter opnemen.

Wij zorgen dat alle facetten in een video jouw boodschap ten volle ondersteunen. Wij kneden net zo lang aan een montage totdat deze volledig vertelt wat jij wil.

 

Verandering van spijs doet eten

Voeg een video toe aan je salesgesprek en je gesprek wordt meteen dynamischer. 2 minuten bewegend beeld trekt de aandacht en zorgt dat mensen weer volledig bij de les zijn. Als introductie kan een sterke video ook meteen zorgen dat je ieders volle aandacht hebt. Erna is het your time to shine.

 

Het type video dat jouw salesgesprek het best ondersteunt

Voor een van onze klanten maakten we enkele jaren geleden een testimonialvideo. Onlangs vertelden ze ons dat ze die video nu nog 4 à 5 keer per week tonen. Kan tellen, hé?

Ook een brandvideo of animatie kunnen je salesgesprek versterken. Voor wij aan de slag gaan, bekijken we eerst met jou aan welk type video jij het meeste hebt.

 

Video + sales: gouden combo

Klaar om je salesgesprek naar een hoger niveau te tillen? Bel ons op en we bekijken samen hoe video jouw sales kan boosten.

Get in touch!