Animatievideo laten maken?
Met videopartner Limelight

Een animatievideo laten maken? Doen! Het vertelt je boodschap exact hoe jij dat wilt. En dat is vooral handig bij zaken die moeilijk in beeld te brengen zijn. Zoals een technische uitleg, ingewikkelde bedrijfsstructuren en abstracte onderwerpen. Een animatievideo vertelt de essentie in een eenvoudig en duidelijk beeldverhaal. Het vertaalt een complex thema naar snackable content. Zodat iedereen bij de les blijft. En doet dat op een manier die volledig past binnen de look en feel, en strategie van jouw bedrijf.

Wat is het doel van jouw animatievideo? Iets complex uitleggen? Je bedrijf op een creatieve manier in beeld brengen? Meer conversies? Het doel bepaalt de content. Jij vertelt ons wat je wilt bereiken, wij bedenken een sterk distributieplan en een format dat jouw marketing perfect aanvult. Wat doet de harten van jouw publiek sneller slaan? Daar komen wij snel achter. Zodat wij je zo goed mogelijk in de markt kunnen zetten, rekening houdend met je doelen en budget.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Een animatievideo voor elk budget

Met animatie kan je alle kanten uit. Ga je voor een klassieke animatie in 2D of iets verrassender in 3D? Je kan zelfs kiezen of het volledig geanimeerd is of dat je een video hebt met mixed content, waarbij animatie echte videobeelden kracht bijzet. Bij Limelight maken we animatievideo’s in verschillende stijlen en voor verschillende budgetten. Benieuwd wat een animatievideo maken kost? Reken het hier al eens uit!

https://limelight.be/wp-content/uploads/2024/02/MICHIEL30062023-HIGHRES-16-scaled.jpg
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/06/TEAM1-1-scaled.jpg

Een creatieve video met resultaat

Een animatievideo maken die werkt, dat is wat wij doen. En we combineren daarbij onze eigen creativiteit en doordachtheid met de kracht van video. Wij schrijven een scenario uit, creëren technisch sterke beelden en zorgen voor een video die nazindert. Zo zet je jouw bedrijf op een creatieve en toegankelijke manier in de kijker. En dat brengt op!

Vragen over een animatievideo laten maken?
https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. Na een grondige distributiestudie zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen.

Rapportage

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?